Sidor

lördag 14 maj 2011

LCHF-bröd. Lyckan är gjord!

Om det är något jag saknat under mina tre första LCHF-veckor så är det bröd. Här kommer så Ulrika Davidsson med ett riktigt gott bröd. Med Philadelphiaost och parmaskinka på är det gudomligt!

50 g smör
100 g blandade nötter
4 dl hela linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl torkade gojbär
50 g kruskakli
2 tsk bakpulver
1,5 msk malda brödkryddor
1 dl creme fraiche
250 g keso
6 ägg
2 msk solrosfrön

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Hacka nötterna grovt. Blanda alla ingredienser utom solrosfrön i en skål och häll över blandningen i en smord brödform. Strö över solrosfrön och grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar